Veel belangstelling voor verzamelbeurs Stadskanaal

Foto: Andries Schoo

STADSKANAAL – In zaal De Eendracht, achter de protestantse kerk aan de Poststraat in Stadskanaal vond vandaag de grootste verzamelbeurs van Oost-Groningen plaats.

Verzamelaar afdeling Noord hield vandaag voor de vijfde keer in successie haar Winterbeurs in zaal De Eendracht achter de protestantse kerk aan de Poststraat in Stadskanaal. Deze Winterbeurs is in vijf jaar tijd uitgegroeid tot een groot evenement dat ook deze keer weer veel bezoekers trok uit Stadskanaal en verre omgeving. Op de beurs was een grote verscheidenheid aan verzamelitems te zien en te bemachtigen, zoals postzegels, boeken, ansichtkaarten, poststukken, munten, winkelwagenmuntjes, boeken en spullen van het Koninklijk Huis.

Foto’s: Andries Schoo

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.