..

Belinda Kinnaer & Wolter Kroes – Oneindig, is de Hollandse Nieuwe van deze week

Foto Judith Donker

STUDIO RTV WESTERWOLDE/G1 – De Dag van morgen is elke werkdag van 9.00 tot 12.00 uur te beluisteren op G1, RTV Go en RTV Westerwolde. De presentatie is in handen van: Oscar Bolsenbroek en met Tedo Swarts als sidekick. Iedere week kiest het team een Hollandse nieuwe.

Deze week is het Belinda Kinnaer & Wolter Kroes – Oneindig

RTV G1 is een samenwerkingsverband van de lokale omroepen RTV GO! (Oldambt), RTV Westerwolde (Vlagtwedde, Bellingwedde en Pekela en productiepartner SiB TV (Eemsmond). RTV G1, met een bereik van ‘Lauwerszee tot Dollard tou en van Drenthe tot aan ’t Wad’, is gelijktijdig te beluisteren via de bekende frequenties van de eigen lokale omroep.
De Hollandse Nieuwe is vanaf maandag te beluisteren bij G1 in de Dag van morgen, maar is al vanaf zaterdagmiddag 13:00 is de videoclip te zien op kanaal 40 van Ziggo bij onze collega`s van RTV Go.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.