..

Hoogebejaarde man omver gereden door vrouw op scootmobiel

Foto: Ronny

WINSCHOTEN – Op zaterdag 26 januari is een 82 jarige man omver gereden door een vrouw op een scootmobiel.

Zaterdag 26 januari stond een 82 jarige man te wachten bij een viskraam op de markt tegenover de voormalige Kijkshop in Winschoten. Hij werd daar aangereden door een vrouw op een scootmobiel. De man kwam daarbij ten val en de scootmobiel reed over zijn been. Hierdoor brak zijn enkel. Ook zijn wandelstok brak doormidden.

De vrouw is op haar scootmobiel doorgereden zonder zich om het slachtoffer te bekommeren.

Erna Boon, de dochter van het slachtoffer wil graag in contact komen met een vrouw die eerste hulp heeft verleend. Ook is ze op zoek naar de vrouw op de scootmobiel en getuigen van het ongeval. “Er waren op dat moment veel mensen op de markt, iemand moet toch iets gezien hebben?”, aldus de dochter.

Heeft u informatie voor Erna? Laat dan een bericht achter op haar Facebookpagina.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.