..

Carnavalsvereniging De Kloosterwiekers presenteert programma

Foto: Johan de Boer

TER APEL – Over drie weken is het eindelijk weer zover, het carnavalsweekend staat dan weer voor de deur! Ook dit jaar heeft carnavalsvereniging C.V. De Kloosterwiekers weer een geweldig programma kunnen samen stellen voor een grandioos feest in Ter Apel.

Op zaterdag 2 maart zal om 14:00 uur de 54e optocht op ’t Klooster en de Wieke weer van start gaan. Met ruim 60 praalwagens en 40 loopgroepen die ook dit jaar weer verder uitblinken in kwaliteit staat er ons heel wat te wachten.

Ook in de feesttenten zal het weer volop feest worden. Zoals op zaterdagavond 2 maart met het carnavalsbal (vanaf 21:00 uur) met o.a. Band EPIC!, de Dikdakkers, Chris de Roo, Lesley Williams, DJ Kevin en DJ Hermen.

Ook zal op de zaterdagmiddag vanaf 16:00 uur de vorig jaar geïntroduceerde Black Jack Grand Café feesttent weer aanwezig zijn. Een gezellige, compacte feesttent in Grand Café stijl (18+) met o.a. duo Eikens en Warta.

Nieuw dit jaar is dat de verschillende feesttenten op één festivalterrein worden gepositioneerd. Het festivalterrein is via een centrale ingang (Havenstraat zijde) toegankelijk. De ruimte tussen de verschillende feesttenten zal volledig overdekt worden. Qua logistiek en snelle doorstroming van alle feestgangers een enorme verbetering waarmee lange wachtrijen voor de ingang van de feesttenten en garderobes grotendeels tot het verleden moeten behoren.

Op zondag 3 maart zal vanaf 14:00 uur het kindercarnaval plaats vinden in de grote feesttent. Vanaf 21:00 uur is er dan nogmaals een fantastisch carnavalsfeest, waar ook de prijsuitreiking van de optocht onderdeel van uit zal maken. Hier zullen Feestband Moeflons, de Zware Jongens en DJ Hermen hun opwachting maken.

Bron: De Kloosterwiekers

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.