Passie voor de radio; Tienja Hensens

Foto Judith Donker

RTV WESTERWOLDE – Deze keer in de spotlight het gezicht van de Bingo: Tienja Hensens. Zij heeft heel veel passie voor de radio. Ruim 25 jaar is Tienja al bij de radio, waarin zij het liefst wat organiseert of wat inplant dan zelf in de schijnwerpers te staan.

Er is geen dag zonder de radio, op wat voor manier dan ook. Eens per week heeft ze het druk met haar radioprogramma Aquarius. Deze presenteert ze samen met Lida Zoelman. Iedere donderdagavond is het Aquariustijd om 20.00 uur. Naast Aquarius is zij ook de spil van de enige Echte Radiobingo. Volgens Tienja “gaat het goed met de bingo, maar het kan altijd beter. We kunnen altijd meer bingo spelers gebruiken”.  Het bingo team is een gezellig gemotiveerde groep mensen die weten waar ze mee bezig zijn. Samen met Gina heeft ze ook jaren de prijzen, die gewonnen waren bij de bingo, bij de mensen thuis gebracht. Ze vond het heerlijk om die blijde gezichten te zien, er is bij de superbingo €400,= te winnen.

Sinds januari is ze ook werkzaam bij Groningen 1: een samenwerkingsverband tussen RTV Go Winschoten en RTV Westerwolde. Ze doet hier redactiewerk, samen met Brigitte, voor Oscar Bolsenbroek en Tedo Swarts.

Verder doet Tienja nog stagiaires begeleiden, optimaliseringsgesprekken voeren met medewerkers, notuleren, administratie voor de bingo en zo kunnen we nog meer noemen. Kortom Tienja Hensens een erg bezige ‘bij’, bij de radio.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.