..

Workshop “Rite of the Womb” in Nieuwe Pekela

Foto: eigen foto

NIEUWE PEKELA – Op zaterdag 23 februari van 13.30 tot 17.30 uur geeft Sandra Wierenga in Centrum voor Bezieling in Nieuwe Pekela voor de vierde keer de workshop “Rite of the Womb” voor vrouwen. Deze workshop past heel goed in deze tijd waarin vrouwen op zoek zijn naar hun innerlijke krachtbron.

Helaas hebben veel vrouwen angst en pijn opgeslagen liggen in hun baarmoeder, waardoor ze niet in hun kracht kunnen komen. Dit baarmoeder ritueel is een inwijding afkomstig van de sjamanen uit de Andes in Peru en het draagt bij aan loslaten en vrijgeven van oude pijnen en verdriet. Het ritueel is ook wanneer je geen baarmoeder meer hebt, heel sterk helend.

Vrouwen die dit aanspreekt zijn welkom om erbij te zijn en kunnen zich opgeven bij Sandra Wierenga: joostensandra@hotmail.com of 06-29257095.

 

Voor meer informatie: http://www.centrumvoorbezieling.nl

 

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.