..

Masha en de Beer komen naar Theater Geert Teis, Stadskanaal

STADSKANAAL – Masha is een vrolijk, klein meisje en haar beste vriend is… een grote bruine beer! Na hun populaire animatieserie op Netflix en NPO3 komen Masha en de Beer voor het eerst naar het theater met hun eigen familiemusical. Op vrijdag 22 februari komen ze ook naar Theater Geert Teis in Stadskanaal.

In ‘Masha en de Beer Live!’ heeft Beer eindelijk zijn rust gevonden. Maar zijn ondeugende buurmeisje Masha kan geen seconde stilzitten. Ook nu komt ze samen met Beer en al haar andere bekende vriendjes weer terecht in een doldwaas avontuur.

Het prachtige poppenspel, de fleurige decors, de vrolijke meezingliedjes en het hartverwarmende verhaal maken van ‘Masha en de Beer Live!’ een onvergetelijke theaterervaring voor de hele familie! Na de voorstelling verlaten Masha en haar vriendjes zelfs even hun knusse huisjes in het bos om met jou op de foto te gaan in de foyer van het theater. Het wordt ongetwijfeld beregezellig!

Vrijdag 22 februari om 14.00, bij Theater Geert Teis, Geert Teisplein 2.

Ingezonden door: Van Hoorne Entertainment.
Foto: Wim Lanser

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.