..

Op zondag 17 februari gaat de Winter Trail weer van start

Foto: Claudia Posthumus

EXLOO – Zondag 17 februari a.s. zal in Exloo de vierde Schutrups Winter Trail plaatsvinden. Net als vorig jaar zijn de afstanden dit jaar 4 en 8 mijl. De Winter Trail wordt georganiseerd door loopgroep de Runners Stadskanaal en Schutrups Exloo en is voor alle leeftijden.

De Schutrups Winter Trail start om 11.00 uur. De startlocatie is achter de winkel van Schutrups aan de Zuiderhoofdstraat 13 in Exloo. De route komt uit op de Polweg. Het parcours is grotendeels onverhard en gaat onder andere langs de Ballastput, het Kremer Zandgat en door het omliggende natuurgebied. Bij alle recreatielopen van de SchutrupsRunners zijn er overal prijzen voor de eerste drie mannen en vrouwen die binnenkomen.

Hardloopshirt

Nieuw dit jaar is dat je bij deelname aan vier recreatielopen van SchutrupsRunners een hardloopshirt ontvangt. Schutrups Exloo is in 2019 sponsor van zeven recreatielopen. De eerst volgende recreatieloop de eerste editie van de Oringer Run wordt op 31 maart 2019 georganiseerd.

Je kunt je op de dag zelf tussen 9.00 uur tot 10.45 uur inschrijven.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.