Henk Boogaard zingt liedjes in het Streek Historisch Centrum

Foto: G. Hulshof

STADSKANAAL – Op zondagmiddag 24 februari geeft Henk Boogaard uit Apeldoorn een koffieconcert in het Streekhistorisch Centrum met zelfgeschreven luisterliedjes.

Henk Boogaard schrijft Nederlandstalige liedjes en andere poëtische tekstvormen, zoals gedichten, korte verhalen, one-liners, mono- en dialogen over dat wat hem raakt, opvalt, bezighoudt, of hem zomaar te binnen schiet; ze zijn cabaretesk van aard. Omdat hij ooit een tijdlang een groente- en fruitrijk dieet heeft gevolgd, hebben veel van zijn liedjes voedsel als onderwerp. Daarnaast komen ook onderwerpen zoals: dieren, kleine ongemakken, over hoe men onderling tracht te communiceren, en andere herkenbare alledaagse zaken ruim aan bod. Henk begeleidt zichzelf op een akoestische Spaanse gitaar. Daar bij Henk de taal zo centraal staat, komt zijn performance het beste tot zijn recht bij een aandachtig gehoor.

Het concert begint om 14.30 uur.
Reserveren kan via 0599-612649 of info@streekhistorischcentrum.nl.

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.