..

Wandelen werkt! Over de leidijken en door de oude bossen rond Ter Apel

Foto: Catharina Glazenburg

TER APEL – Woensdag 20 februari organiseren wandelcoaches Eltjo Glazenburg en Els Eckhardt een wandeling over de leidijken en door de oude bossen bij Ter Apel. Er geldt een maximum aan 60 wandelaars! De inschrijving gaat open op donderdag 14 februari om 18.00 uur. Ze wandelen in twee groepen. Samen in dezelfde groep wandelen? Vermeld dit bij de opgave. Eltjo Glazenburg bepaalt in welke groep je wandelt!

De koffie staat vanaf 09.00 uur klaar in het Recreatiecentrum De Bosrand, Schotslaan 32, 9561 TD Ter Apel. We wandelen vanaf 09.30 uur door de mooie oude bossen langs de Polderputten en vervolgen ons pad over de eeuwenoude Leidijk naar het Ruiten Aa kanaal. We kijken waar de kabelbaan ligt.

Door de oude bossen wandelen we terug naar het recreatiecentrum De Bosrand. Bij terugkomst kunt u wederom genieten van een kopje koffie/thee/soep/broodje. Af en toe staan we even stil en vertelt de wandelcoach in ’t kort iets over
hetgeen we zien en beleven. De wandeling is 7,5 km lang!

De wandeling kost €1,50. Alle consumpties zijn voor eigen rekening. Pinnen kan hier niet en graag zoveel mogelijk gepast geld /kleingeld mee te nemen.

Opgave wandeling is verplicht mailto:info@uwwandelcoach.nl info@uwwandelcoach.nl
of 06 15 02 79 99 want bij heel slecht weer wordt het Ommetje vroeg in de ochtend afgemeld via de mail en ook De Bosrand wil graag het aantal wandelaars weten.
Els Eckhardt is bereikbaar onder: 06 34 56 03 10

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.