Openbare basisschool Willem Lodewijck Bourtange viert 100 jarig bestaan met reünie

Foto: Catharina Glazenburg

BOURTANGE – Dit jaar bestaat openbare basisschool Willem Lodewijck in Bourtange 100 jaar en dat willen we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Ter gelegenheid van dit jubileum worden er verschillende activiteiten en een reünie georganiseerd die in het teken zullen staan van ontmoeting en het ophalen van herinneringen: even terug in de tijd!

De reünie vindt plaats in Bourtange op zaterdag 27 april 2019 vanaf 14.00 uur. Oud-leerlingen, leerkrachten, MR & OR leden en anderen die zich betrokken voelen bij de basisschool zijn van harte uitgenodigd voor deze gezellige samenkomst, om onder het genot van een hapje en een drankje, oude verhalen uit te wisselen. De school is deze middag open voor bezichtiging en een expositie en natuurlijk is ook het bezichtigen van de Vesting een optie. Na afloop is er ook nog de mogelijkheid tot het bijwonen van een ‘gezamenlijk’ buffet

Om iedereen goed te kunnen ontvangen, is het van belang dat we vroegtijdig weten hoeveel mensen we deze dag mogen verwachten. Daarom stellen wij het op prijs als u zich vooraf op wilt geven via het volgende e-mailadres: WLS100jaarreunie@gmail.com. Na deze opgave krijgt u een mail terug met allerlei informatie en de diverse mogelijkheden die er zijn deze dag middels een aanmeldingsformulier.

We hopen natuurlijk veel reünisten te mogen begroeten en we willen u dan ook vragen om familieleden, vrienden en kennissen, die onze school bezochten of zich bij onze school betrokken voelen, hiervan in kennis te stellen. Zegt het voort!

U kunt de ontwikkelingen rondom de diverse activiteiten en reünie volgen via Facebookpagina: 100-jarig bestaan Willem Lodewijck School.

Ingezonden door: De reünie commissie Obs Willem Lodewijck

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.