Westerwolde ontvangt directe concurrent Smilde ’94

Foto ingezonden door H.J. Pleiter

VLAGTWEDDE – Zondag 10 maart speelt Westerwolde haar achtste thuiswedstrijd van het lopende seizoen. Het op de vierde plaats staande Smilde ’94 komt dan op bezoek op sportpark De Barlage in Vlagtwedde. Deze wedstrijd is de return van de op 21 oktober van het vorige jaar gespeelde ontmoeting tussen beide teams, die door Westerwolde destijds met een keurige 4 – 1 overwinning werd afgesloten.

Het team uit Smilde heeft op dit moment evenveel verliespunten als Westerwolde en de wedstrijd zal dan ook zeer zeker als inzet hebben het behoud of het verkrijgen van de derde plaats in de competitiestand in de vierde klasse D.

Smilde ‘94 heeft uit de tot nu toe 14 gespeelde wedstrijden 24 punten weten te behalen. Het doelsaldo van het team van trainer Max Huisinga is 34 – 28 (+ 6). Westerwolde bivakkeert na een tweetal verliespartijen en het gelijkspel tegen Heiligerlee nu op de derde plaats op de ranglijst. Uit de tot nu toe 15 gespeelde wedstrijden werden 27 punten bijeen gevoetbald. In deze vijftien wedstrijden werd er 32 keer gescoord en moest doelman Henk Hebers 27 doelpunten (doelsaldo + 5) incasseren. Al met al dus cijfers die op zich al garant staan voor een boeiend treffen.

De wedstrijd op sportpark De Barlage in Vlagtwedde begint zoals gewoonlijk om 14.00 uur en staat onder leiding van scheidsrechter J.H. Hansen uit Wagenborgen. Pupil van de week is Eline Smit en wedstrijdsponsor is JUMBO Vlagtwedde. Het bestuur van Westerwolde hoopt weer op een grote publieke belangstelling deze middag.

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.