Dames van de Red Hat Society Winschoten en omgeving een dagje kleur

Foto: Hetty de Jonge

WINSCHOTEN – Vandaag gaat een groep dames van de Red Hat Royal Lady’s met enkele gasten een wandeling van 12 kilometer rond en door Winschoten maken. U kunt ze herkennen aan een stoet bont geklede dames in paarse kleding met rode hoeden of haarversieringen. Dit onder leiding van Queen Tanja, Baronesa Thyssen perigrino Santiago en Baronesse Margarita.

De wandeling start bij hotel Royal York. Bij het station zal er stil gestaan worden bij het monument voor de slachtoffers van de Tweede Wereld Oorlog die gedeporteerd zijn. De route loopt langs Heiligerlee en de Blauwestad en eindigt bij de Harbour Jazz Club.

De Red Hat Royal Lady’s is een groep vrouwen van 50 jaar en ouder die iedere tweede donderdagavond van de maand samen komen in de Harbour Jazz Club in Winschoten. Ook vrouwen die bijna 50 jaar zijn, kunnen lid van de vereniging te worden. De vereniging kenmerkt zich door zichzelf als goed doel te beschouwen. Je wordt er lid van om alle zorgen en bagage thuis te laten en samen gezellige activiteiten te ondernemen. Bij gezamenlijke activiteiten wordt paarse kleding met een rode hoed gedragen, voor dames die jonger dan 50 jaar zijn bestaat de kleding uit Lila kleding en een roze hoed.

Op 14 maart is de volgende bijeenkomst in de Harbour Jazz Club. Vanaf 19.30 uur zijn dames die nieuwsgierig zijn geworden welkom om kennis te maken met de Red Hat Royal Lady’s

Voor informatie kunt u ook mailen naar: redhatroyalladys@gmail.com

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.