..

Joints en rijbewijs ingenomen van beschonken automobilist

Foto: Politie Emsland/Bad Bentheim

BUNDE, A280 – Vannacht heeft de grenspolitie van een beschonken automobilist een hoeveelheid joints en het rijbewijs ingenomen.

Rond middernacht viel het oog van de grenspolitie op een slingerende Kia. De wagen was kort daarvoor de Nederlands/Duitse grens gepasseerd. De auto werd aan de kant gezet en doorzocht. Hierbij stuitten de beambten op tientallen joints.

Bij de 40 jarige bestuurder, afkomstig van Papenburg, werd middels een blaastest geconstateerd dat hij onder invloed van alcohol verkeerde. Hij werd meegenomen naar het politiebureau. Daar werd, evenals de aangetroffen joints, zijn rijbewijs in beslag genomen.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.