..

Leden van Troapeler Revue en Giny Luth te gast in Diverdoatsie

Foto: Janny de Vries

STUDIO RTV WESTERWOLDE – Te gast binnen op zoaterdag 9 meert in Diverdoatsie leden van de Troapeler Revue. Ze willen joe, luusteroars alvast even loaten heuren wat ze op 29 en 30 meert weer op de planken brengen.

Doar hebben wie op 9 meert twai uur de tied veur. Nou ja…..das nait hailemoal woar, want Luuk Houwing is der ook weer dei morgen en gunt ons even weer ’n blik in Heubeltjeburen.

Onze wetholder van o.a. cultuur, Giny Luth, komt ook langs, want het is nou meert moand dialect moand, doar besteden wie natuurlijk ook aandacht aan.

En ook in de gemainte Westerwolde worden hail veul activiteiten organiseert, doar willen wie het even mit heur over hebben.

Op zoaterdag 2 meert was Grietje Huiges te gast in Diverdoatsie. Wie hebben het mit heur had over de Grunniger toal en zai het een verhoal veurlezen en een gedichtje.

We hebben ook even terug keken in de tied. Vanof 2006 deed Radio Westerwolde de 1ste zoaterdag van de moand een live oetzennen vanoet de Bolderbörg. Doar waarkte Grietje Huiges ook aan mit. Dat ging van 2006 tot 2014. Wie begrepen dat de bewoners doar wel van hebben genoten.
Stem mörgenvroug om 09.00-11.00 uur of op Radio Westerwolde.

Janny de Vries

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.