Jeffrey Heesen – Liefde Is Magie, is de Hollandse Nieuwe van deze week

Foto Judith Donker

STUDIO RTV WESTERWOLDE/G1 –Het programma De Dag van morgen is elke werkdag van 9.00 tot 12.00 uur te beluisteren op G1, RTV Go en RTV Westerwolde. De presentatie is in handen van: Oscar Bolsenbroek en met Tedo Swarts als sidekick. Iedere week kiest het team een Hollandse nieuwe.

Deze week is het Jeffrey Heesen – Liefde is Magie geworden.

De uit het Brabantse Oss afkomstige Jeffrey Heesen maakte een verpletterende indruk als finalist van de talentenjacht Bloed, Zweet & Tranen 2015 op SBS6. Zijn performance en uitstraling werden door de juryteams bejubeld, en hiermee werd duidelijk dat Nederland een topartiest rijker is.
Zijn door hemzelf geschreven zomersingle Mag Ik De Zon Laten Schijnen laat al duidelijk zien welke kant Jeffrey uit wil met zijn muziek. Ook de opvolger De Wereld Is Van Ons  is in dezelfde stijl en wordt net zo enthousiast ontvangen. Met de single One Night Stand laat hij zien veelzijdiger te zijn en niet zomaar in een hokje te plaatsen is. Op M’n Engel wordt zo enthousiast gereageerd dat er ook een kerstversie verschijnt. Deze singles zijn natuurlijk te vinden op zijn album Intens dat is verschenen in 2016. Samen met producent Waylon van der Heijden maakte Jeffrey een album waar hij met recht trots op is: “De titel slaat op de intense wijze waarop we hieraan gewerkt  hebben, ik ben trots op het resultaat en ik ben er intens gelukkig mee”. Ook wint hij in dat jaar de Buma.NL Award voor Grootste Talent. Met het album Verbintenis bewijst hij een blijvertje te zijn. Onlangs was zijn single  Ik laat je liever alleen ook al eens de Hollandse Nieuwe op G1. Zijn nieuwste single heet Liefde Is Magie.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.