Wethouder Bart Huizing opent regionale Sjoeltoernooi in Vlagtwedde (Update)

VLAGTWEDDE – Vandaag wordt het regionale Sjoeltoernooi gehouden in het Kruispunt te Vlagtwedde. Deze wordt jaarlijks georganiseerd door de Sjoelvereniging Vlagtwedde e.o.

Het toernooi werd vanmorgen geopend door de wethouder van sport: Bart Huizing. Het betreft de vierde wedstrijd in de strijd om de Noord Bokaal, een sjoeltoernooi voor de provincies Groningen, Drenthe en Friesland. Na de opening liet de wethouder zijn vaardigheden op het sjoelbord zien.

De Sjoelvereniging Vlagtwedde bestaat inmiddels 36 jaar, een hele prestatie. Ze heeft de afgelopen jaren veel leden ontspanning en gezelligheid gebracht. De vereniging is aangesloten bij het A.N.S., de Algemene Nederlandse Sjoelbond. Met verenigingen uit Wildervank, Hoogeveen, Assen, Heiligerlee, Ter Apel, Emmen en Klazienaveen vormen ze de regio Noord.

Binnenkort wordt dit bericht aangevuld met de uitslagen van het toernooi van vandaag.

Update: De uitslagen vindt u HIER.

Foto’s: Jan Glazenburg

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.