Doden en gewonde bij ernstig ongeval Borger

Foto: Van Oost Media

N34, BORGER – Bij een ernstig ongeval op de N34 ter hoogte van Borger zijn vanmorgen twee personen om het leven gekomen. Een derde betrokkene raakte ernstig gewond.

Vanmorgen zijn rond kwart over tien op de N34 ter hoogte van Borger twee personenauto’s met elkaar in botsing gekomen. Verschillende hulpdiensten, brandweer Borger en Gieten, alsmede de brandweer uit Emmen en de traumahelikopter, gingen ter plaatse.

Bij het ongeval kwamen twee mannen om het leven; de bestuurder (een 50-jarige man uit Emmer-Compascuum) en zijn bijrijder, een 70-jarige man uit Emmen. De andere automobilist, een 31 jarige inwoner uit de gemeente  Tynaarlo,  is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

De weg tussen Gasselte en Borger is lange tijd afgesloten geweest voor het verkeer. De toedracht van het ongeval is nog onbekend.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.