Grenspolitie treft drugs en wapens aan in auto Heede

Foto: Politie Emsland

HEEDE – Zaterdagmiddag heeft het grensoverschrijdend politieteam in een auto in Heede drugs en wapens aangetroffen.

Zaterdagmiddag hielden beambten van het grensoverschrijdend politieteam uit Bunde op de Industriestraße in Heede een auto staande. De auto werd doorzocht. Hierbij troffen de agenten een kilo marihuana, 20 gram heroïne, zes gram cocaïne en twee messen aan.

De bestuurder, een 41 jarige man uit Lorup, en zijn 22 jarige vrouwelijke passagier werden meegenomen naar het politiebureau. Daar bleek dat de man niet in het bezit was van een rijbewijs. De man, die voorwaardelijk was vrijgelaten, zat nog in zijn proeftijd. Het Openbaar Ministerie Osnabrück diende een verzoek om voorlopige hechtenis in bij de rechtbank Papenburg. Hieraan werd echter geen gehoor gegeven.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.