Korte 112 berichten uit de regio

Foto: 112 Regioflits

REGIO – Hieronder een aantal korte 112 berichten.

Stadskanaal

Zondag in de namiddag is op de kruising van de Van Boekerenweg met de Meidoornstraat in Stadskanaal een pizzabezorger ten val gekomen. Hierbij werd een paal geraakt en uit de grond getrokken. De scooter belandde op het voetpad naast het fietspad.
Later werd duidelijk dat de scooter in botsing was gekomen met een auto. De scooterbestuurder ging met de bestuurder van de auto mee om de schadeformulieren in orde te maken. De scooter werd s avonds opgehaald. Met de pizzabezorger heeft geen noemenswaardige letsel overgehouden aan het ongeval. (bron 112 Regioflits)

Nieuwe Pekela

Vanmiddag is de brandweer van Nieuwe Pekela en Veendam uitgerukt na een automatisch brandalarm bij Smurfit Kappa Twincorr aan de Doorsneeweg in Nieuwe Pekela. Naar verluidt waren de rookmelders afgegaan nadat er een stofwolk een van machines kwam.

Winschoten

Vanmiddag zijn op de Beertsterweg, ter hoogte van het tankstation, twee auto’s met elkaar in botsing gekomen. Hierbij raakte niemand gewond. Een van de auto’s was dusdanig beschadigd dat hij door een berger moest worden afgesleept.

Vanavond werd de brandweer van Winschoten gealarmeerd vanwege een vreemde (benzine) lucht in een flat in de Narcisstraat. Daar bleek dat de geur werd veroorzaakt door een lekkende scooter.

Oude Pekela

De traumahelikopter is vanmiddag geland bij de Savorin Lohmanlaan in Oude Pekela. Het mobiel medisch team verleende assistentie aan ambulancepersoneel dat was ingezet bij een woning aan de Appelhof. (foto: Teunis Streunding)

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.