Walk & Talk in Bibliotheek Stadskanaal: netwerken

Foto ingezonden door Jolanda Robben

STADSKANAAL – Bibliotheek Stadskanaal organiseert donderdag 14 maart van 10.00 uur tot 12.00 uur Walk & Talk – dé koffiepauze voor werkzoekenden. Deze maand is het thema ‘netwerken’.

Iedereen die op zoek is naar (ander) werk is welkom bij Walk & Talk in Bibliotheek Stadskanaal. Walk & Talk is een netwerkbijeenkomst waar werkzoekenden elkaar ontmoeten, hun ervaringen delen en waar men praktische tips krijgt die helpen in de zoektocht naar een geschikte baan.

Donderdag 14 maart zal het UWV ingaan op ‘netwerken’. Netwerken is het leren kennen en onderhouden van contacten die waardevol zijn voor je carrière. Je bouwt aan relaties met mensen zodat je elkaar verder kunt helpen. Deze ochtend ontvang je praktische tips en informatie.

Deelname aan Walk & Talk is, net als de koffie en thee, gratis. Je hoeft je van tevoren niet aan te melden. Neem gerust iemand mee die ook op zoek is naar werk.
Walk & Talk

Met Walk & Talk biedt de bibliotheek werkzoekenden op een toegankelijke manier de kans zich te laten informeren, te netwerken, en kennis en ervaringen uit te wisselen. Werk zoeken kan veel tijd en energie kosten. En de mogelijkheden om werk te vinden zijn nogal veranderd de afgelopen jaren. Walk & Talk is voor iedereen die op zoek is naar (ander) werk en daar wel wat inspiratie en positieve energie bij kan gebruiken. Tijdens de Walk & Talk bijeenkomsten worden veelvoorkomende onderwerpen rondom werk zoeken besproken.

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.