Zevende Ruiten Aa loop op 23 maart

Foto ingezonden door Cindy Houwen

VLAGTWEDDE – De zevende editie van de Ruiten Aa loop is zaterdag 23 maart. Deelnemers kunnen 18, 25 of 30 kilometer wandelen of hardlopen langs het beekdal van de Ruiten Aa in Westerwolde over grotendeels onverharde wegen en paden. Ten opzichte van de vorige editie is het parcours enigszins gewijzigd. De start is om 10.00 uur bij sporthal Wischmei in Vlagtwedde.

De Ruiten Aa loop is een trainingsloop. Bij de hardlopers wordt in drie groepen in een tempo van tussen de acht en negen kilometer per uur gelopen. Elke groep heeft zijn eigen fiets- of loopbegeleider. De eerste tien kilometer lopen alle groepen samen. De wandelaars krijgen een kaart en routebeschrijving mee.

Er zijn zes verzorgingsposten. Inschrijving is alleen vooraf mogelijk via de website http://ruitenaloop.nl.

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.