Brand in voormalige beddenzaak Winschoten

Foto: Hemmo Kuiper

WINSCHOTEN – Vanmiddag is brand uitgebroken in een voormalige beddenzaak aan de Mr. D.U. Stikkerlaan in Winschoten. De brandweer van Winschoten ging rond tien over twee met twee voertuigen ter plaatse.

Bij de brand kwam veel rook vrij. Omwonenden werd geadviseerd ramen en deuren gesloten te houden.

Het pand waarin de brand woedde staat op de nominatie om gesloopt te worden. De bovengelegen appartementen staan voor zover bekend leeg. De etalages zijn met houten platen dicht getimmerd. De brandweer moest volgens een omstander deze platen verwijderen om bij de brandhaard te komen.

Rond drie uur was het vuur onder controle. Over de oorzaak van de brand is niets bekend.

Foto’s: Hemmo Kuiper

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.