De Week van Zorg en Welzijn brengt nieuw personeel. Neem jij ook die stap?

REGIO – Velen bezoeken deze week de Week van Zorg en Welzijn. Ze gaan meelopen met zorg- en welzijnsprofessionals en speeddaten voor een (eerste) baan of eerst eens kennismaken met de sector.

Ook in Groningen, Friesland en Drenthe openen zorg- en welzijnsorganisaties hun deuren voor jou. De Week van Zorg en Welzijn duurt tot en met zaterdag 16 maart. Pak die kans en neem de stap in je loopbaan waar je van waarde kunt zijn in je werk. Zorg- en welzijnsorganisaties heten je welkom.

“Ik heb meegelopen en dat beviel zo goed dat ik dacht: Hier wil ik graag werken”, Floris zijinstromer gehandicaptenzorg.

Denk je weleens om de overstap te maken naar zorg of welzijn? Of heb je die keuze al gemaakt en ben je op zoek naar een baan? Tot en met zaterdag is het de nationale Week van Zorg en Welzijn. Jouw kans om op een laagdrempelige manier (opnieuw) kennis te maken met werken in deze sector.

Kijk op www.wzwnoord.nl voor het volledige programma

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.