Social Meating in de Wijnstok

Foto ingezonden door Gert Wubs

SELLINGEN – Zaterdag is in de Wijnstok een Social Meating.

Een sociale ontmoeting en sociaal eten. Beide gebeuren tijdens onze Social Meating avond in De Wijnstok. Het is de bedoeling dat iedereen tijdens en na de maaltijd gezellig contact heeft met anderen. Door het leuke programma met veel vrije keuze mogelijkheden zal het zeker een gezellige spelletjesavond zijn en zal het helemaal goed komen.

Inmiddels zijn er al aanmeldingen. Deze gezellige avond wordt u gratis aangeboden.

Het leuke programma is:  

Vooraf een kopje koffie of thee.

Daarna ongeveer vijf tot tien minuten een korte lezing van de schrijver P. H. Palmbergen.

Hierna is er gourmetten met diverse soorten vlees en een lekkere salade. U kunt kiezen om bij de eerste of de tweede tafel te gaan eten. Wij nemen rustig de tijd van 18.00 – 20.00 uur.

De gehele avond is er voldoende frisdrank, koffie en thee. Voor kinderen is er als extraatje ook een verrassend snoeppakketje.

Hierna, als alles is opgeruimd, komen de sjoelbak, kaartspellen en bordspellen op de tafels.

Tot 23.00 uur kunt u gezellig met anderen spelletjes doen of gezellig ergens gaan zitten te kletsen. Gezamenlijk maken wij het leuk en gezellig. Wij kunnen u om de veertien dagen deze ouderwetse gezelligheid zonder enige verplichting aanbieden.

U kunt eens spontaan een keer langs komen om kennis te maken, maar u kunt ook zo vaak komen als u zelf wilt. Reserveren mag ook en kan bij erg veel belangstelling erg verstandig zijn. Ook voor ons is reserveren erg handig i.v.m. de planning van de vrijwilligers.

Contact, meer informatie of reserveren?

Laura van der Hee mobiel en app: 06-33715672

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.