Benefietfestival ten bate van Beat Batten in de Kiepe

Foto: Catharina Glazenburg

NIEUWE PEKELA – Op 22 juni wordt in De Kiepe een benefietfestival ten bate van Beat Batten georganiseerd.

De ziekte van Batten is een stofwisselingsziekte bij kinderen. Deze ziekte wordt pas kenbaar bij het zesde levensjaar en zet dan een aftakelingsproces in gang. De kinderen worden blind, verliezen spierkracht en sterven op jonge leeftijd.

Voor onderzoek naar deze vreselijke ziekte is veel geld nodig. Daarom wordt op 22 juni in De Kiepe te Nieuwe Pekela een benefietfestival georganiseerd. Aan dit concert werken de volgende artiesten mee: Mississisippi Country Band, Claes van der Ster, Gerard Bierman: live met Band, Reward Country Band, Music Road Pilots en onder voorbehoud Jeroen Welsh. Ook is Ruud Zuurman auteur en vader van 2 dochter met de ziekte van Batten, van de partij.

Geluid: Middel geluid’s techniek Nieuw Amsterdam. Licht beschikbaar gesteld door Peter Steur. Gerard Dekens maakt foto’s in de country corner en Nathasja maakt bandjes waarvan de helft naar Beat Batten gaat.

Ontmoeting’s centrum De Kiepe in Nieuwe Pekela. Aanvang 16.00 uur.

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.