Politienieuws Emsland/Leer

Foto: Bundespolizei

REGIO EMSLAND EN LEER – Hier leest u de politieberichten uit de regio Emsland en Leer.

WEENER – Donderdag is tussen 13.15 en 21.10 uur in Weener een ruit van een geparkeerde Hyundai ingeslagen. Uit de auto werd een portemonnee met inhoud gestolen.

BUNDE – Tussen donderdag 19.00 en vrijdag 12.00 uur zijn in Bunde twee banden van een VW lek gestoken. De auto stond geparkeerd aan de
Ahornstraße.

HAREN – Gisteren is tussen 10.00 en 20.30 uur bij een hotel aan de Wesuweer Straße ingebroken. De dader kwam via een afgesloten terrasdeur een van de kamers binnen. De buit bestond uit een jas van een van de hotelgasten.

HAREN, RENKENBERGEN – In de nacht van donderdag op vrijdag zijn automaten opengebroken.

Bij een melkautomaat aan de Rosenstraße in Renkenberge werd de (lege) geldcassette uit de automaat gehaald. Een geldkistje wat bij de melkautomaat stond werd ook opengebroken. Hieruit werd een gering bedrag aan contant geld gestolen.

In Haren werd aan de Husberg zowel een melkautomaat als een koffieautomaat opengebroken. Daar bestond de buit uit enkele honderden euro’s.

LATHEN – Uit een metalen bouwcontainer aan de Kolpingplatz zijn donderdag diverse machines van het merk Makita gestolen. De schade wordt op 1.000 euro geschat.

PAPENBURG – De politie zoekt getuigen van een aanrijding op de parkeerplaats bij de Meyer Werft. Daar is donderdag tussen 5.10 en 14.35 uur Hyundai aangereden. De auto stond geparkeerd tussen Tor 2 en Tor 3. De veroorzaker is weggereden zonder gegevens achter te laten.

De zijkant van de auto is behoorlijk beschadigd. Het schadebedrag wordt geschat op 2.000 euro.

  

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.