Vrijwilligersprijs voor Stichting DWS

Foto: Marc Dol

STADSKANAAL – Donderdag kreeg Stichting DWS de vrijwilligersprijs van de gemeente Stadskanaal uitgereikt.

Donderdagavond werd door VIP ( Vrijwilligers Informatie Punt) in sporthal De Spont in Stadskanaal de jaarlijkse vrijwilligersavond georganiseerd. Zo’n 400 vrijwilligers kregen door de gemeente een maaltijd aangeboden. Burgemeester Froukje de Jonge, wethouder Lian Veenstra en een aantal raadsleden hielpen mee in de bediening. Wia Buze en Henk Wijngaard zorgden voor de muzikale omlijsting.

Zoals ieder jaar werden de vrijwilligersprijs en drie aanmoedigingsprijzen uitgereikt. De aanmoedigingsprijzen gingen naar Stichting Omgangshuis Stadskanaal, RTV1 en De Zonnebloem afdeling Stadskanaal. Ze kregen
door Harriëtte Potze van Rabobank Zuid en Oost  een cheque van 250 euro uitgereikt.

De vrijwilligersprijs was voor Stichting DWS ( Door Wilskracht Sterk). De stichting organiseert sport, spel en recreatie voor mensen met een beperking . De stichting bestaat dit jaar 50 jaar. Reden voor een feest en daarvoor kwam de prijs van 1.000 euro goed van pas! Voorzitter Ina Deuring mocht de cheque in ontvangst nemen.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.