Freerunning bij S.S.S. Sellingen

Foto: Jans Velthuis

SELLINGEN – S.S.S. Sellingen is onlangs gestart met freerunning! Ben je tussen de 10 en 18 jaar, dan ben je van harte welkom om een keer gratis mee te trainen. Hoe groter de groep, hoe leuker, want dan kunnen we gaan splitsen op niveau en/of leeftijd.

Bij freerunning gaat het niet om netheid en ook zijn er geen wedstrijden. Het gaat er evenmin om of je beter of slechter ben dan een ander. Het gaat erom dat je je eigen grenzen leert verleggen! De groep die sinds een paar weken bezig is, is daar al druk mee bezig. Ze komen iedere week met spierpijn thuis, maar worden ondertussen stiekem steeds leniger! Dankzij de uitleg en goede feedback van onze trainers, ga je ongemerkt steeds een stapje verder.

Iedere training komen er weer andere technieken aan bod. Zie hieronder een voorbeeld van een wekelijkse training.

De trainingen zijn iedere zaterdagochtend van 8:30-10:00 uur in MFA de Zuides te Sellingen. Wees welkom en doe een keer mee!

Wil je liever eerst meer informatie? Stuur dan een mail naar sss.sellingen@gmail.com.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.