Leerlingen CBS De Zaaier sluiten projectweek af met een tentoonstelling

Foto: Hennie Wesseling CBS de Zaaier

VLAGTWEDDE – Afgelopen woensdag had CBS De Zaaier de afsluiting van de jaarlijkse projectweek. Ouders/opa’s en oma’s waren welkom om te komen kijken. Thema dit jaar was natuur en milieu in de onderbouw en natuur/wetenschap/techniek in de bovenbouw.

De groepen 1-4 hadden een mooie tentoonstelling ingericht in het speellokaal met vele werkstukken die ze hadden gemaakt. In de bovenbouw lieten de kinderen in de klas zien wat ze gedaan hadden of nog mee bezig waren.

Bij de start van de projectweek zijn alle kinderen van groep 5-8 op excursie geweest naar Science museum Nemo in Amsterdam. Voor de onderbouw was er een excursie met Jos in het bos. Vanwege het weer hebben een aantal groepen deze nog te goed.

Het was een druk bezochte afsluiting van een week waarin de kinderen veel geleerd en gedaan hebben.

Ingezonden door CBS de Zaaier

Foto’s: Hennie Wesseling

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.