Snuffelmiddag behendigheid bij Dogs Highschool Blijham

Foto ingezonden door Elizabeth Stam

BLIJHAM – Hondenschool Dogs Highschool uit Blijham organiseert op zaterdagmiddag 30 maart een snuffelmiddag behendigheid. Hond en baas kunnen die middag kennis komen maken met deze actieve hondensport. Deelname is gratis.

Dogs Highschool is een jonge hondenschool, die zich naast het trainen en opvoeden van honden heeft gespecialiseerd in het voorkomen en ombuigen van probleemgedrag van honden. Daarnaast wordt er iedere week in Blijham door vele honden en hun baasjes hard getraind en vooral veel plezier gemaakt op de behendigheidsbaan. Behendigheid is momenteel de meest populaire hondensport in Nederland. Hoogtesprongen, paaltjes, tunnels, wip of een schutting, een behendigheidshond draait er zijn pootjes niet voor om. Samen met het baasje een parcours zo snel en foutloos mogelijk lopen, dat is het einddoel.

Dogs Highschool organiseert op zaterdag 30 maart tussen 14.00 en 16.00 uur een middag voor alle honden en baasjes die een keer willen snuffelen aan de behendigheid. Onder begeleiding van gediplomeerde en zeer ervaren  instructeurs mogen de viervoeters kun eerste schreden zetten op de baan. Deelname is gratis.

Dogs Highschool bevindt zich op het terrein van manege Wittenburg, Oosteinde 8 in Blijham. Voor meer info: www.dogshighschool.nl.

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.