Ook 2e editie van “Samen aan tafel” groot succes

Foto: Pixabay

VEELERVEEN – Vrijdag 12 april j.l. schoven veel mensen, die om uiteenlopende redenen vaak minder uit huis komen dan ze zouden willen,  in Eetcafé Het Noaberhoes in Veelerveen aan voor een heerlijke drie-gangenmenu.

Met ruim 40 deelnemers was deze editie volgeboekt.  Aansluitend werd er door ruim 30 mensen deelgenomen aan de Bingo (met leuke prijzen) die georganiseerd werd door de Algemene Invalidenbond Oost-Groningen.

Iedere 2e vrijdag van de maand kunnen deelnemers en eventuele extra “Vrienden aan tafel” komen genieten van een 3-gangenmenu dat wordt bereid door het team van Ons Noabershoes in samenwerking  met de Spetsehoeve  (Stichting Ter Wille) en geserveerd door vrijwilligers van Wedde dat ’t lukt.

Samen aan Tafel is speciaal bedoeld voor mensen die , om wat voor reden dan ook , weinig of niet (meer ) uit huis en onder de mensen (kunnen) komen. Zij kunnen er – eventueel vanwege “drempelvrees”- voor kiezen om een extra “Vriend aan tafel” mee te nemen. Deelnemers van Samen aan tafel betalen slechts €1,- per persoon (excl. drankjes) , Vrienden aan tafel betalen € 7,50 (excl. drankjes). Voor deelnemers uit de doelgroep kan – indien noodzakelijk – voor gratis vervoer worden gezorgd; vrienden aan tafel zorgen voor eigen vervoer.

De eerstvolgende editie van “Samen aan tafel” is op vrijdag 10 mei a.s., aanvang: 18.00 uur.
Aanmelden kan via de website van Wedde dat ‘t lukt: www.weddedathetlukt.nl  of via de dorpsondersteuner Marian Beltman, tel. 0623934449

Samen aan tafel wordt mogelijk gemaakt door: het Oranje Fonds, de Rabobank Zuidoost Groningen, Eetcafé Ons Noabershoes en de Stichting Ter Wille (Spetsehoeve)

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.