Roegh eten & drinken opent de deuren

Foto: Catharina Glazenburg

VLAGTWEDDE – Na een grondige verbouwing is vandaag Roegh eten & drinken geopend.

Vandaag mochten belangstellenden kennis komen maken met de nieuwe zaak Roegh eten & drinken en zijn producten. De dag werd ondersteund met live muziek door Lars Koehoorn, een springkussen en entertainment van Jos Tipker. Daarnaast was er proeverij van koffie, wijn van Thijs en bier van brouwerij Westerwolde. De slager bakte oerfleis van de Green Egg en kok Johan maakte huisgerookte zalm. Ook was het mogelijk een kijkje te nemen op de golfbaan van Golfclub Westerwolde en daar desgewenst een golfclinic te volgen.

Roegh eten & drinken is gevestigd in het restaurant naast het zwembad Parc Emslandermeer.

Foto’s: Catharina Glazenburg

Klik HIER voor meer foto’s.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.