Sneeuwbuien bij eerste voorjaarsmarkt Bourtange

Foto: Jans Velthuis

BOURTANGE – Vandaag was er voorjaarsmarkt in Bourtange.

Wat het weer betreft was vandaag het voorjaar ver te zoeken. Toch kwamen er nog redelijk veel bezoekers naar de eerste voorjaarsmarkt in Bourtange, met volop gezelligheid op en rond het historische Marktplein van de Vesting. Er was een gevarieerd aanbod aan marktkramen en een optreden van de Duitse band Belltane. De Soete Inval liep door de Vesting en voor kinderen was  een leuk kinderplein ingericht. Ook liep de herder met zijn schaapskudde rond en was de molen gratis te bezichtigen.

Ook morgen is de voorjaarsmarkt geopend. Dan treedt  het Schots/Groningse folk trio The Assassenachs op en is er een kanonschot door het exercitiepeloton van Bourtange.

De markt is geopend  van 11.00 tot 18.00 uur.

Foto’s: Jans Velthuis

Klik HIER voor meer foto’s

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.