’t Moment Veelerveen volgeboekt voor concert Roon Staal

Foto: Jan Glazenburg

VEELERVEEN – Vanavond verzorgde Roon Staal een concert in een uitverkocht ’t Moment in Veelerveen.

Met een nieuw programma begon zanger-pianist Roon Staal op 4 april in Zevenhuizen (ZH) zijn nieuwe Lente Tour. De tour eindigt op 28 april in Grolloo en doet in totaal 8 provincies aan met 13 locaties.

In Veelerveen verzorgde hij vanavond een concert in de voormalige kerk, wat sinds twee jaar dienst doet als horecagelegenheid ’t Moment. Voor het concert was veel belangstelling, alle plaatsen waren bezet.

In 2019 staan voor Roon Staal 3 nieuwe album releases op het programma: ten eerste zijn album ‘A New Door Opens’ met daarop piano composities van eigen hand zoals het gelijknamige titelnummer maar ook ‘Anthem For All’ en ‘The Land Where We Dance’. Dit album wordt dit voorjaar opgenomen. Later dit jaar wordt een nieuw album verwacht met veel nieuwe coversongs waaronder werk van John Lennon (Across The Universe), Boudewijn de Groot en Gilbert O’Sullivan. Tenslotte zal aan het einde van het jaar een tweede kerstalbum verschijnen in navolging van zijn eerste ‘Christmas Album’.

Staal geeft tussen de touren in Nederland door ook optredens in het verre oosten van Rusland (Vladivostok) en Japan. De zanger weet met zijn warme stem en prachtige pianospel het publiek steeds weer te raken met prachtige vertolkingen van zijn eigen composities en werk van andere componisten. Naast bekende eigen songs als Weet Waarom Je Leeft, Promise en In The Silence Of Light zullen ook zijn bekendere cover werken als Help Me Through The Night, Pie Jesu en Stay With Me ‘Till The Morning niet ontbreken.

Alle informatie m.b.t. de Lente Tour en het concert te Veelerveen kunt u vinden op de website www.roonstaal.com

Foto’s: Jan Glazenburg

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.