Dindua verzorgt Voorjaarsconcert in ’t Kruispunt Vlagtwedde

Foto: Jan Bossen

VLAGTWEDDE – Op zaterdagavond 13-april gaf de Christelijke Muziekvereniging Dindua haar voorjaars concert in zaal “het Kruispunt” te Vlagtwedde. Het orkest bestond deze avond uit drie secties, namelijk de fanfare, de leerlingen en het B-orkest.

Na het welkomstwoord door voorzitter Jan Luring werd de avond geopend met de mars Arnhem, gecomponeerd door Albert E Kelly. Na de samenzang: “Prijst de Heer met blijde galmen” speelde de fanfare “Crazy Music in the air”, van Jacob de Haan, en daarna Total Toto, een arrangement van Klaas v d Woude. De leerlingen speelden vervolgens : Panter Tango, Sunny Samba en Rhythm and Blues. Het gedeelte voor de pauze werd afgesloten door de fanfare met Zoutelande, een arrangement op een nummer van Bløf. 

Na de pauze vervolgde het B-orkest het programma met het spelen van: Deep Harmonie, gecomponeerd door Handel Parker, Yankee Doodle, een bekend Amerikaans lied en Fascinating Drums van Ted Huggens. De fanfare speelde vervolgens nog: Happy van Pharre Williams, Pianoman van Billy Joel, Leef van André Hazes Jr en Une Belle Histoire van  Michel Fugain. Het laatste nummer was You’ll never walk alone van o.a. Gerry & the Pacemakers.

In zijn slotwoord benadrukte de voorzitter nog dat nieuwe leden van harte welkom zijn bij Dindua. Nieuwe leden krijgen 10 gratis lessen.

Het najaarsconcert staat gepland voor zaterdag 2 november.

De avond werd gepresenteerd door Aike Wolfs

Tekst en foto’s: Jan Bossen

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.