Kofferbakverkoop op het Bastionplein Bad Nieuweschans

Foto: Frans Stegeman

BAD NIEUWESCHANS – Op het Bastionplein in het centrum van het dorp, nabij de COOP supermarkt, is op zaterdag 1 juni weer een kofferbakverkoop voor particulieren.

Er zijn 40 parkeerplaatsen beschikbaar. Er mag van alles verkocht worden, van oud speelgoed en hobbyspullen tot antiek en curiosa. Er mogen geen aan levensmiddelen gerelateerde producten worden aangeboden. Het is de bedoeling om vanuit de kofferbak van je auto te verkopen. Ook mag er een kleed of een tafeltje achter de auto geplaatst worden.

Deze markt is voor de verkopers interessant, omdat er elk weekend heel veel Oosterburen naar Bad Nieuweschans komen. Het parkeerterrein is deze zaterdag niet toegankelijk voor auto’s van het winkelend publiek. Het kan zijn dat iemand vanuit een busje wil verkopen, maar deze moet kiezen voor 2 plaatsen.

Aanmelden gaat gemakkelijk via email: kofferbak@europe.com, maar telefonisch kan ook 06 466 180 30.

Ingezonden door Frans Stegeman

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.