Drie teams kampioen bij VOLOP 69

Foto: Abel van der Veen

OUDE PEKELA – Volleybal Oude Pekela (Volop 69) heeft dit jaar 3 teams die kampioen in hun klasse zijn geworden.

De mini’s, een gemengd team, heeft geweldig gespeeld. Daarnaast het mix c team die kampioen over dit seizoen is geworden en een leeftijd en klasse hoger gaan spelen. Het 1e herenteam van Volop69 uit Oude Pekela is kampioen in de 3e klasse geworden en promoveert naar de 2e klasse. Alle teams werden door de vereniging en bestuur gehuldigd en er waren shirts voor de winnaars .

Ook de kampioenschalen werden uitgedeeld en Fysigo, de fysiotherapiepraktijk uit Oude Pekela, bood bidonhouders aan voor de winnaars. Ook voor andere teams van de volleybalvereniging waren er bidonhouders.

Een leuke bijkomstigheid is dat Volop dit jaar 50 jaar bestaat. Al met al een prachtig jaar voor de vereniging.

Een ieder die graag kennis wil maken met de volleybal sport mag tot eind  van het seizoen gratis meetrainen. Kom gerust langs in sporthal de Binding op de maandagavond.

Tekst en foto’s: Abel van der Veen

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.