Grunn MoveS organiseert Pub Quiz om geld in te zamelen voor onderzoek naar de ziekte MS

Foto: Marije Wesseling

WINNEWEER – Op 18 mei organiseert Grunn MoveS een PUB QUIZ om geld in te zamelen voor onderzoeken naar de chronische zenuwziekte MS.

Het wordt een avond vol met gezelligheid en strijd! Welk team, weet de meeste vragen goed te beantwoorden? Stel een team samen met je vrienden, buren of collega’s en test je gezamenlijke kennis. Maak daarbij kans op leuke prijzen zoals een ballonvaart! Reserveer nu je teamtafel. De netto opbrengst gaat volledig naar Grunn MoveS.

Je team bestaat uit maximaal 6 personen en je kunt je aanmelden op www.grunnmoves.nl Voor het meest originele team is er een extra prijs beschikbaar! Aanvang 20:00 uur Café Winneweer, Rijksweg 273 Winneweer.

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.