Hof van Sellingen wordt feestelijk heropend

Foto: Henk Bos

SELLINGEN – In de afgelopen weken is er gezwoegd en gezweet, geverfd en verbouwd, maar het is bijna zover. De feestelijke heropening van Hof van Sellingen.

Op zaterdag 20 april gaat het gebeuren. Dan heropent Wethouder Giny Luth Hof van Sellingen. Om 11 uur is de officiële opening, maar u bent natuurlijk de hele dag welkom voor een hapje en een drankje. De livemuziek wordt deze dag verzorgd door Krzysztof Groen.

“We hebben geprobeerd om de verbouwing zoveel mogelijk “geheim” te houden. Dit was niet gemakkelijk omdat we in de afgelopen weken gewoon open waren, maar voor zover wij weten, is dat toch aardig gelukt!”, aldus Johan Eitens.

U bent dus van harte uitgenodigd, zaterdag 20 april, om 11 uur bij Hof van Sellingen, dorpsstraat 8, Sellingen.

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.