Judoka Aímee Kuilman wint bronzen medaille tijdens Bartjetoernooi 2019

Foto: Judovereniging Sakaee

ASSEN, BELLINGWOLDE – Zaterdag won Aímee Kuilman uit Bellingwolde een bronzen medaille op het Internationale Bartjetoernooi in Assen.

Vier judoka’s van judo-vereniging Sakaee in Bellingwolde reisden zaterdag 13 april af naar Assen voor hun deelname aan het 42ste Internationale Bartjetoernooi 2019. Op dit groot, en indrukwekkend toernooi in Sporthal Olympus wist dit keer alleen Aímee Kuilman het podium te bereiken. De ontvangen bronzen medaille (3de) is een beloning op de prestatie de ze wist neer te zetten in een poule van vier sterke tegenstanders. Onder hen een judoka van wie Aímee al eerder had gewonnen tijdens het Jeugd (-12) District Kampioenschap Noord-Nederland op 19 februari 2019, waar ze zilver wist te bemachtigen.

Heb je ook interesse in judo? Kom dan vooral op vrijdagen van 17.30-18.30 uur langs bij de judolessen (let op: er zijn geen lessen tijdens de reguliere schoolvakanties). De lessen worden gegeven door Wouter Meijer (3de dan) in de sporthal van De Meet, Dorpsplein 6 in Bellingwolde. De eerste drie keer kun je gratis mee doen.

Voor meer informatie zie: www.judo-sakaee.nl 

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.