Kinderboerderij te Winschoten organiseert op 15 mei het Schaapscheerdersfeest

Foto: Catharina Glazenburg

WINSCHOTEN – Over een maand is het zover! Het jaarlijks, gezellig en leuk Schaapscheerdersfeest van de kinderboerderij te Winschoten. De schapen vieren dat ze op 15 mei van 13 uur tot 17.00 uur geschoren worden.

U kunt zien hoe ze geschoren worden. We maken een gezellige markt met leuke kraampjes waar u kunt snuffelen en wellicht iets leuks kan kopen. En natuurlijk ook iets lekkers, wat te denken van de suikerspin? De dieren lopen rond en er zijn o.a. biggetjes te bewonderen. Als u meedoet aan de loterij kunt u mooie prijzen in de wacht slepen. Het theehuis is geopend voor een kop koffie, thee of misschien een lekker ijsje, kom gezellig binnen.

Buiten is onze speeltuin beschikbaar voor de kinderen en er worden andere activiteiten voor kinderen georganiseerd. Bijvoorbeeld een springkussen, grabbelen uit een grabbelschort (altijd prijs!), er wordt geschminkt en we rijden rond met het paard van de kinderboerderij en haar wagen. En hebben jullie wel eens een ranja-koe gezien? Probeer het zelf!

Heeft u zin in een leuke middag, kom dan gezellig langs op de kinderboerderij, Bovenburen 96, Winschoten!

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.