Savannah Luttje uit Beerta wint goud in Assen

Foto ingezonden door Wouter Meijer

ASSEN – Zaterdag won Savannah Luttje uit Beerta goud op het judotoernooi in Assen.

Afgelopen weekend was de judogroep van Judo Topsport Oost Groningen present op één van de sterkst bezette toernooien in het Noorden. Onze judostichting, die als doel heeft verschillende sporters te begeleiden naar het hoogst haalbare niveau, wist daar fantastische resultaten neer te zetten.

We mistten onze judoka’s die laatste jaars in hun categorie zijn om de bokaal binnen te halen. We eindigden op een vierde plaats in het clubklassement, met een kleine achterban van judoka’s. Iets om ontzettend trots op te zijn.

Savannah Luttje uit Beerta wist alle wedstrijden te winnen, en daardoor een gouden medaille binnen te halen in de categorie -57 kilogram. Er waren verschillende medailles voor Daniel Jonker, Joyce de Vries. Brons was er voor Esther Kleinlugtenbelt, Stefan van Ballegooijen en Milan de Klein. 

Voor meer informatie over judo in Oost-Groningen kijk op: www.oostgroningenjudo.nl

Ingezonden door Wouter Meijer.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.