Enthousiaste voorleesvrijwilliger gezocht

Foto: Catharina Glazenburg

TER APEL – Voor het maandelijks dreumesuurtje is men op zoek naar een voorleesvrijwilliger.

Jonge kinderen kun je niet vaak genoeg voorlezen! Het prikkelt de fantasie en stimuleert de taalontwikkeling. Voor de Bibliotheek Ter Apel zijn we opzoek naar een man/vrouw die het leuk vindt om hieraan een bijdrage te leveren. Tijdens het maandelijks dreumesuurtje in de Bibliotheek maken we het voorlezen extra leuk met knutselen en zingen.

Kom jij ons helpen? Tijdens het Boekstart Dreumesuurtje in de Bibliotheek Ter Apel zijn jullie met zijn tweeën en kun je altijd advies vragen aan een bibliotheekmedewerker. Wil je meer weten, een keer meelopen of je aanmelden? Neem contact op met Ina Habing i.habing@biblionetgroningen.nl

Het Boekstart Dreumesuurtje is maandelijks op woensdagmorgen van 10.00 tot 11.00 uur. Het is 9 keer per jaar, van september t/m mei. Er komen ca. 20 peuters op bezoek.

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.