Fietstocht voor Julians Stichting op 25 mei in Stadskanaal

Foto: Ronny

STADSKANAAL – Op zaterdag 25 mei organiseren medewerkers van ziekenhuislocatie Refaja, onderdeel van Treant Zorggroep, voor het achtste jaar een fietstocht voor Julians Stichting.

Deze keer voert de tocht de toerfietsers, mountainbikers en wielrenners vanaf Stadskanaal langs diverse routes door het mooie gebied rondom Gieten. Iedereen kan deelnemen aan de tocht. Uitgebreide informatie staat op www.refajafietst.nl.

Deelnemers hebben de keuze uit verschillende afstanden: 40, 60, 80 of 100 kilometer. Iedereen kan zich inschrijven voor de fietstocht via www.refajafietst.nl. Ook is het mogelijk om op de dag zelf in te schrijven.

De start is om 09.30 uur vanaf de parkeerplaats van ziekenhuislocatie Refaja.

Voor, tijdens en na afloop van de fietstocht is er gratis catering. Alle fietsers krijgen een lunch aange­bo­den op een pauzeplek in de buurt van Gieten. Ook wordt gezorgd voor koffie/thee en een broodje voor de start. Na de finish krijgen alle fietsers een pastabuffet aangeboden. Er is tevens een verloting met mooie prijzen.

Julians Stichting

Met de deelnamekosten wordt Julians Stichting gesponsord. Julian, de zoon van Jan en Margaretha Vlieghuis, overleed in juli 2011 op 11-jarige leeftijd aan een hersentumor. De familie en goede vrienden hebben daarna Julians Stichting opgericht. Deze stichting doneert geschonken geld rechtstreeks aan een specifiek hersentumorenonderzoek gericht op kinderen. Meer informatie staat op www.juliansstichting.nl.

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.