Koopavondconcert met Duo El Jackson wordt live uitgezonden op TV en Internet

Foto: El Jackson (eigen foto)

VEENDAM – Donderdag 18 april om 20:00 uur gaat ParkstadVeendam.nl het koopavondconcert met Duo El Jackson live uitzenden vanuit de foyer van theater vanBeresteyn. Vrijwilligers van parkstadveendam.nl gaan er voor zorgen dat het concert ook te zien is in de verzorgingstehuizen. Voor hen is het immers niet mogelijk om te verplaatsen naar vanBeresteyn, maar zij kunnen dankzij de moderne technieken toch meegenieten.

In eerste instantie wordt de uitzending gedaan op de internetkanalen Facebook en Youtube van ParkstadVeendam.nl en op de website van ParkstadVeendam.nl.

Door nauw samen te werken met SKV en RTV1 is het ook mogelijk om het concert live te volgen op de TV.
RTV1 gaat alleen het gedeelte voor de pauze uitzenden op hun TV kanaal. De SKV zendt het complete optreden uit op hun infokanaal.

Programmering (tijden onder voorbehoud):

20:00 uur – Deel 1
20:45 uur – Pauze
21:00 uur – Deel 2
21:45 uur – Einde

Duo El Jackson
Het duo bestaat uit Erik Hoekstra (Melrose-gitarist) en Lottie Bathoorn (Elkerband-zangeres). Hun sound doet denken aan de muziek van The Middle of the Road. Ze spelen en zingen hits van o.a. Johnny Cash, Tammy Wynette en Elvis Presley dit alles in eigen bewerking. Bij het 30-jarig publiek valt El Jackson goed in de smaak.

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.