Zweep Events organiseert diverse Paasactiviteiten

Foto: Hilvert Huizing

WINSCHOTEN – Tweede Paasdag, maandag 22 april, staat voor de zevende keer in het teken van het Winschoter Paas Event. Van 10.00 tot 17.00 uur worden aan de Havenkade, de Renselkade en op het industrieterrein diverse activiteiten georganiseerd.

Het Winschoter Paas Event wordt jaarlijks druk bezocht door meer dan 10.000 bezoekers. Allerlei activiteiten voor jong en oud, waar dan ook keer op keer veel gezinnen op afkomen. Onder andere een braderie met rommelmarkt, live muziek, entertainers, straatartiesten, jaarlijkse Truckrun Winschoten, schminken, demo model vrachtwagens, paashazen en meer. 

Classic Motorraces door stichting RMM (rijdend motorsport museum) is ook weer aanwezig. Keer op keer een groot spektakel!

Om 13.00 uur vindt de vierde editie van de Winschoter Truckrun plaats. Een heleboel truckers bezorgen mensen met een beperking een geweldige middag. De trucks komen rond drie uur weer terug.

Voor meer informatie kijk op
www.zweep-events.nl.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.