Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Politie Lingen (archieffoto)

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek.

Surwold

Tussen zaterdagochtend en gistermiddag is uit een shovel bij de zandafgraving aan de Wattberg in Surwold diesel gestolen. Ook is een poging gedaan een bouwcontainer open te breken. De schade bedraagt meerdere honderden euro’s.

Renkenberge

Tussen donderdagavond en dinsdagochtend zijn aan de Wahner Straße in Renkenberge bij meerdere kranen de tankdop opengebroken. Er werd zo’n 250 liter diesel afgetapt. De schade bedraagt enkele honderden euro’s.

Aschendorf

Tussen maandag- en dinsdagochtend is ingebroken bij meerdere blokhutten op het terrein van de tennisvereniging aan de Hofer Kirchweg in Aschendorf. Hierbij werd onder meer tuingereedschap ter waarde van meerdere honderden euro’s buitgemaakt.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.