Veel belangstelling voor Oranje Bevrijdingsconcert

Foto: Abel van der Veen

OUDE PEKELA – Het Oranje Bevrijdingsconcert, wat gisteravond plaats vond in De Binding in Oude Pekela, was weer zeer geslaagd.

Gisteravond verzorgde het zangcollectief ‘Multivocaal’ een gevarieerd avondprogramma met opera operette en musical. Dit werd, evenals voorgaande jaren, georganiseerd door Stichting Oranje Bevrijdings Comité Pekela. 

Na de opening door voorzitter Andries Brans en een welkomstwoord door burgemeester Jaap Kuin, werd staand het Pekelder Volkslied gezongen. Vervolgens kon het publiek genieten van muziek van zangcollectief ‘Multivocaal’ en een humoristisch intermezzo door historicus Drs. Berend de Boer.

De avond werd afgesloten door het samen zingen van Het Wilhelmus.

Foto’s: Abel van der Veen

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.