Vijftig meter hekwerk vernield en geld en sieraden gestolen in Haren en Kluse

Foto: Bundespolizei

HAREN, KLUSE – De politie doet onderzoek in de vernieling van 50 meter hekwerk en de diefstal van geld en sieraden.

Haren

Op donderdag 18 april werd aan de Dieselstraße in Haren zo’n 50 meter hekwerk bij een bedrijfsterrein vernield. Dit is vermoedelijk gebeurd door een vrachtwagen met een kraan erachter. De bestuurder daarvan heeft nog geprobeerd het hekwerk provisorisch te repareren, maar toen dat niet lukte is hij er vandoor gegaan. Getuigen worden verzocht contact op te nemen met politie Haren.

Kluse

Tussen woensdagochtend en vrijdagavond half twaalf is ingebroken bij een woning aan de Schulstraße in Kluse. Er werd geld en sieraden ter waarde van meer dan duizend euro gestolen. Getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie Papenburg.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.